Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Συναυλίες 2011-2012 - Άλκηστις Πρωτοψάλτη




Τίτλος:
Αλκηστις Πρωτοψάλτη - Ευανθία Ρεμπούτσικα - ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ
Πότε:
17.12.2011 - 17.12.2011
Που:
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή


Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά την Ευανθία Ρεμπούτσικα και ενώνουν την αγάπη τους για τη μουσική με καινούργια τραγούδια στη σκηνή του Παλλάς.

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά την Ευανθία Ρεμπούτσικα και ενώνουν την αγάπη τους για τη μουσική με καινούργια τραγούδια στη σκηνή του Παλλάς.
Τραγούδια από το χτες μέχρι το σήμερα, σ’ ένα πρόγραμμα ασυμβίβαστο που οδηγεί σε ένα ολόφωτο μονοπάτι που όλοι μας έχουμε νοσταλγήσει να περπατήσουμε, ένα πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει με το πάθος, την δύναμη, το συναίσθημα και την ευαισθησία του.
H Eυανθία με τις σπουδαίες συνθέσεις της και η 'Άλκηστις με την αμάραντη φωνή της, ξαναγεννούν τα χαμένα μας συναισθήματα, σε απόλυτη επικοινωνία με το κοινό ενώνουν την δύναμή τους, και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα μία άλλη Ελλάδα που δεν θα χαθεί ποτέ.
Μία φωνή , ένα βιολί και 7 υπέροχοι μουσικοί μέσα από τον μαγικό κόσμο της τέχνης τους θα γεμίσουν την καρδιά μας, θα αγκαλιάσουν τα όνειρά μας και θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Αλεξάνδρεια και τα Βαλκάνια.
Με ήχο-χρώματα μοναδικά, με μελωδίες που διεισδύουν στα πιο βαθιά φύλλα της ψυχής. Μια παράσταση με τη φωνή της Άλκηστης να στροβιλίζεται αέρινα και συναισθηματικά μέσα στον εξαίσιο ήχο του βιολιού της Ευανθίας.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 60€, 55€, 50€, 45€, 40€, 35€, 25€, 20€.


Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 32 13 100

Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81

Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα * Τηλέφωνο: 2103213100

Τόπος

Τόπος:
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Διεύθυνση:
Βουκουρεστίου 5
Πόλη:
ΑΘΗΝΑ
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

Τηλ.: 210-3213100

Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων:
Δευτέρα έως Σάββατο 9.00– 20.00 και τις Κυριακές 12.00- 20.00


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.