Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ήθελαν να βγάλουν φράγκα!

H κρίση φαίνεται πως έκανε δύο επιχειρηματίες να το ρίξουν στα είδη "μαναβικής". Πιο συγκεκριμένα προτίμησαν να βάλουν και φρουτάκια στα μαγαζιά τους προκειμένου να αυξήσουν τον τζίρο.
Δεν εννούμε τα φαγώσιμα αλλά αυτά που σου τρώνε χρήματα. Δράστες είναι μία 44χρονη και ένας 29χρονος που έβαλαν στα μαγαζιά τους αυτά τα μηχανήματα. Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε καφετερία στην περιοχή της Μαλεσίνας, συνέλαβαν την 44χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια, διότι είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματός της, δύο ηλεκτρονικά φρουτάκια, εντός των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 174 ευρώ. Στη συνέχεια, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε καφέ-ουζερί, στην ίδια περιοχή, συνελήφθη ο 29χρονος ιδιοκτήτης, διότι είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματός του, πέντε ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, εντός των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 333 ευρώ.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)
evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.