Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

93.000 Τουρκοκύπριοι έχουν κυπριακή ταυτότητα

Περισσότεροι από 93.000 Τουρκοκύπριοι, που ζουν στα Κατεχόμενα, διαθέτουν κυπριακή ταυτότητα, 99.000 κυπριακό πιστοποιητικό γέννησης, ενώ 58.069 από αυτούς έχουν διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Κίπρις» ο Κύπριος υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Συλικιώτης.

Όπως δήλωσε ο κ. Συλικιώτης μάλιστα, τα καινούργια βιομετρικά διαβατήρια έχουν δοθεί ήδη σε 7.376 Τουρκοκύπριους.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει νομικό εμπόδιο σε περίπτωση που ένας Τουρκοκύπριος θελήσει να ζήσει στις ελεύθερες περιοχές, ο κ. Συλικιώτης απάντησε πως εάν κάποιος Τουρκοκύπριος θελήσει να επιστρέψει στην περιουσία του στις ελεύθερες περιοχές, θα πρέπει να κάνει ανάλογη αίτηση. Εάν στο σπίτι του, πρόσθεσε, μένει κάποιος Ελληνοκύπριος πρόσφυγας, η διαδικασία θα πάρει κάποιο χρόνο.

Εάν οποιοσδήποτε Τουρκοκύπριος θέλει να νοικιάσει ή να πουλήσει σπίτι στις ελεύθερες περιοχές, αυτό μπορεί να το κάνει και να κατοικήσει, επεσήμανε πάντως ο κ. Σκυλάκος. Όλοι οι υπήκοοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών, μπορούν να επωφελούνται από όλα τα δικαιώματά τους.

Μετά από σχεδόν 5 δεκαετίες στον «παράδεισο» του τουρκικού προτεκτοράτου οι κάτοικοι του ψευδοκράτους προσπαθούν μαζικά να πάρουν το πολυπόθητο διαβατήριο ενός δημοκρατικού και ευρωπαϊκού κράτους.

Πηγή defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.