Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Κύπρος: Συναίνεση για πακέτο μέτρων λιτότητας

Συναίνεση για νέο πακέτο μέτρων λιτότητας με στόχο την αποφυγή προσφυγής της Κύπρου στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επετεύχθη στη σύσκεψη για την οικονομία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή υπό την προεδρία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών της χώρας και τα κόμματα.

Σύμφωνα με το κυπριακό πρακτορείο stockwatch.com.cy, το πακέτο λιτότητας των οκτώ μέτρων περιλαμβάνει το πάγωμα των μισθών στο δημόσιο τομέα, την συνεισφορά των ιδιωτικών υπαλλήλων, την αύξηση του φόρου στα μερίσματα εταιρειών, την αύξηση του ΦΠΑ και την περαιτέρω μείωση των κοινωνικών παροχών, επιτεύχθηκε σήμερα μεταξύ των πολιτικών ηγετών.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε μετά τη σύσκεψη ότι είναι αισιόδοξος πως με τα νέα μέτρα θα αποφευχθεί η ανάγκη προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή:www.capital.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια(Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.