Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Βενιζέλος προαναγγέλλει ονόματα- εκπλήξεις που έβγαλαν τα χρήματά τους στην Ελβετία


Ως "κοσμογονία" χαρακτήρισε ο Υπουργός Οικονομικών την συμφωνία με την Ελβετία προαναγγέλλοντας την δημοσιοποίηση των καταλόγων αλλά και αναφερόμενος σε ονόματα εκπλήξεις.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φωτογράφησε πολίτες που όπως είπε, "μπορούν να επηρεάσουν τον....
εθνικό βίο, που ηθικολογούν αλλά έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό".

Σχολίασε μάλιστα ότι δεν είναι πατριωτική η διαρροή 80 δις ευρώ από το 2009 έως σήμερα ενώ πρόσθεσε ότι η σχετική συμφωνία είναι έτοιμη να υπογραφεί στα χνάρια εκείνων που έχουν υπογράψει Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο και παρά την σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πηγή on-news.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.