Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Nίκη για το κόμμα του Πούτιν (47%) με χαμηλότερα ποσοστά - Δεύτεροι και ενισχυμένοι οι κομμουνιστές (21%)

Το κυβερνών κόμμα της Ρωσίας, η «Ενωμένη Ρωσία» προηγείται με 47% στις εκλογές για ανάδειξη της νέας Βουλής, που έγιναν την Κυριακή, με καταμετρημένο το 17% επί του συνόλου. Στη δεύτερη θέση βρισκόταν το Κομμουνιστικό Κόμμα, με ποσοστό περίπου 21%, ποσοστό σαφώς εντυπωσιακό.
Οι δημοσκοπήσεις που έγιναν πριν από τις εκλογές, έφερναν την «Ενωμένη Ρωσία» (το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν) περίπου στο 50%, πολύ χαμηλότερα δηλαδή από το 64,3% που είχε λάβει το 2007.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε την Κυριακή ότι τα αποτελέσματα των εκλογών θα εξασφαλίσουν τη σταθερή ανάπτυξη της χώρας.
Πηγή Ντάβανος
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.