Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Οι δημοσιογράφοι του «Focus» ζητούν την εξαίρεση όλων των δικαστών


Για μεροληψία κατηγορούν οι επτά δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι του γερμανικού περιοδικού «Focus», τα μέλη της σύνθεσης του Β΄ Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, στην εκδίκαση της περίφημης υπόθεσης της Αφροδίτης της Μήλου με το σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι δικάζονται για με την κατηγορία της εξύβρισης συμβόλων του ελληνικού κράτους, ζήτησαν την...
εξαίρεση των δικαστών με αφορμή παλαιότερη άρνηση του δικαστηρίου σε αίτημα τους για αποβολή της πολιτικής αγωγής από τη δίκη, με το σκεπτικό ότι το επίμαχο δημοσίευμα μπορούσε να θίξει οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη. Η κρίση αυτή θεωρήθηκε από την υπεράσπιση ως υπόνοια μεροληπτικής συμπεριφοράς εκ μέρους του δικαστηρίου.

Για τον λόγο αυτόν οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν την εξαίρεση ολόκληρης της σύνθεσης του δικαστηρίου. Το εξώφυλλο δημοσιεύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2010, και απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει απρεπή χειρονομία και το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού και της διαδικτυακής του έκδοσης το οποίο που χαρακτήριζε τους Έλληνες «απατεώνες». Η διαδικασία διακόπηκε για τις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή on-news.gr
Aναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.