Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Tο παιδί με το μισό κεφάλι! (ΚΙΝΑ)


ierosagon348 200x150 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Tο παιδί με το μισό κεφάλι!Ο Ho Guozhu γεννήθηκε στην κινεζική επαρχία Shandong το 2000 και μεγάλωσε φυσιολογικά, σαν όλα τα αγοράκια της ηλικίας του, μαζί με το δίδυμο αδελφό του.

Ωστόσο, από την ηλικία των 3 ετών άρχισε να έχει περιοδικούς σπασμούς στα αριστερά του άκρα.
Οι γονείς του Ho, όπως ήταν φυσικό, μετέφεραν το αγοράκι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αλλά κανένας δε μπορούσε να τους πει με βεβαιότητα τι συμβαίνει…
Το 2006, λοιπόν, ο πατέρας του πήγε τον μικρό Ho στο Πεκίνο Ινστιτούτο Εγκεφάλου Sunbeam (Sanbo Brain Institute), όπου διαγνώστηκε ότι πάσχει από – Rasmussen εγκεφαλίτιδα – μια σπάνια, δηλαδή, φλεγμονώδη νόσος του εγκεφάλου!
Ο Ηο υποβλήθηκε σε τέσσερις επεμβάσεις, στις οποίες αφαιρέθηκε εντελώς το δεξιό εγκεφαλικό ημισφαίριο του κρανίου.
Το κόστος θεραπείας μία απλή οικογένεια της Κίνας δεν μπορούσε να το αντέξει… Το φορτίο δυσβάσταχτο. Έπρεπε όμως να βρεθούν χρήματα για να σώσουν το «αγγελουδάκι» τους. Αναγκάστηκαν, λοιπόν, να πουλήσουν όλα τα υπάρχοντά τους, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού, αλλά τα χρήματα ακόμα δεν ήταν αρκετά.
Στη συνέχεια, ο πατέρας απευθύνθηκε στα μέσα ενημέρωσης, στα οποία η ιστορία για «ένα αγόρι με μισό εγκέφαλο» (όπως ο ίδιος είχε βαπτιστεί αμέσως από το λαό) και των φτωχών γονιών του δεν άργησε να διαδοθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.
Ho 2 300x207 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Tο παιδί με το μισό κεφάλι!
Οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν για τον Ho καθιστούσαν τη συνέχιση της θεραπείας του, για άλλα τρία χρόνια, εφικτή…
Το 2011, Ho έκανε την αισθητική χειρουργική, κατά την οποία είχε εμφυτευθεί πλάκα τιτανίου-αλουμινίου, κλείνοντας τη δεξιά πλευρά του κρανίου και το κεφάλι του πήρε μία συνήθη μορφή.
Τελικά ο μικρός μας φίλος κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία…
Το εμφύτευμα τιτανίου…
Ho 3 300x216 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Tο παιδί με το μισό κεφάλι!
Ho 4 300x199 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Tο παιδί με το μισό κεφάλι!Πηγή prionokordela

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.