Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Προκλητικό ριάλιτι σε βρετανικό κανάλι «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα!»


Ένας Βρετανός οδηγός λεωφορείου λαμβάνει τον διπλάσιο από τον μέσο μισθό και παίρνει αμέτρητα επιδόματα।


Μια 54χρονη Βρετανίδα κομμώτρια θα ζήσει όπως μια Ελληνίδα συνταξιούχος, που έχει βγει στη σύνταξη από τα 53 της χρόνια και λαμβάνει το 90% του τελευταίου της μισθού.

Ενας Βρετανός γιατρός βλέπει πώς είναι να πληρώνεις φόρους με το… ελληνικό σύστημα και διπλασιάζει το εισόδημά του. Αν και, ως Έλληνες, δεν αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση ως προς την οικονομία, οι υπεύθυνοι του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4 «ζήλεψαν» τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους ριάλιτι με τον τίτλο «Γίνε Ελληνας για μια εβδομάδα».

Αυτό που ίσως στενοχωρεί τους διαγωνιζόμενους είναι το γεγονός ότι δεν θα απολαμβάνουν ούτε σουβλάκια αλλά ούτε και εξορμήσεις στα μπουζούκια, καθώς σκοπός του παιχνιδιού είναι να ζήσουν από πρώτο χέρι τις αιτίες της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παράλληλα με τις εμπειρίες των οικογενειών που θα συμμετέχουν, θα σχολιάζουν και ειδικοί για τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση στην Ελλάδα, που... βοήθησαν να βυθιστεί η οικονομία μας.

Δείτε περισσότερα στο http://www.channel4.com/programmes/go-greek-for-a-week/episode-guide/series-1/episode-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.