Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Έρευνα: 9 στους 10 νέους αλλάζουν τις συνήθειές τους εξαιτίας της κρίσης!


Αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των νέων ακόμα και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων φέρνει η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα. Όπως προκύπτει από έρευνα του Mediterranean College, το 93% των νέων θα αναγκαστούν φέτος στη διάρκεια των εορτών να μειώσουν τα έξοδά τους.Όπως προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 750 νέους ηλικίας 15 έως 24 ετών από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τον Πειραιά, το 91% των νέων θα περιορίσουν τις αγορές του στα είδη ένδυσης, υπόδησης, καλλωπισμού, αξεσουάρ, όπως επίσης και σε ηλεκτρονικές συσκευές. Επίσης το 69% των ερωτηθέντων, θα μειώσει τις δαπάνες του όσον αφορά στη κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια των εορταστικών εξόδων. Η αναγκαστική μείωση των δαπανών για ποτά στρέφει το 35% προς την μπίρα και το 24% προς το κρασί, που αμφότερα είναι πιο φτηνά από τα «βαριά» οινοπνευματώδη ποτά.


Ακόμα το 87% των νέων που πήραν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν πως έχει μειωθεί σημαντικά το εισόδημά τους και το 85% είναι αποφασισμένοι να στραφούν στην αναζήτηση προσφορών. Το 76% πως δεν προτίθενται να πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι ενόψει των εορτών. Όσον αφορά τη διασκέδαση, το 86% των νέων θα μειώσουν τις δαπάνες κατά την εορταστική περίοδο. Το 40% θα προτιμήσουν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν εντός της οικογενειακής εστίας και το 34% σε σπίτια φίλων. Μόνο το 26% θα πραγματοποιήσει κάποια έξοδο, από τους οποίους το 33% προτιμούν τη ταβέρνα, το 27% το κλαμπ και το 11% «κάποια πίστα».


Πηγή: www.agelioforos.gr

Αναρτήθηκε απο Γιάννη (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.