Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

9.000 Έλληνες εκπαιδευτικοί ζητούν εργασία στην Κύπρο


Στην Κύπρο μετακομίζουν οι Έλληνες εκπαιδευτικοί για να βρουν δουλειά, όπως γράφει η εφημερίδα "Φιλελεύθερος". Πιο συγκεκριμένα στις 9.000 πλησιάζουν οι Έλληνες εκπαιδευτικοί που επιδιώκουν να εργαστούν στα κυπριακά σχολεία.

Κατά το τρέχον έτος, 1670 Ελλαδίτες, δάσκαλοι και καθηγητές, απέστειλαν σχετική αίτηση στην αρμόδια κυπριακή υπηρεσία για θέματα εκπαίδευσης ΕΕΥ.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, οι αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου θα εξεταστούν από την Επιτροπή και όσοι από τους ενδιαφερόμενους πληρούν τα κριτήρια, θα περιληφθούν στους αναθεωρημένους πίνακες διοριστέων.

Πηγή defencenet.gr

Aναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.