Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Κ. Λουράντος: «Γκάφα» Λοβέρδου η απόφαση για το βρεφικό γάλα Λόγω των διαβαθμίσεών του δεν μπορεί να πωλείται στα σουπερμάρκετ

Κ. Λουράντος: «Γκάφα» Λοβέρδου η απόφαση για το βρεφικό γάλα
Την έντονη αντίδραση των φαρμακοποιών έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Υγείας να πωλούνται στο εξής τα γάλατα πρώτης βρεφικής ηλικίας και από τα σούπερ μάρκετ.

Για «γκάφα» του Ανδρέα Λοβέρδου έκανε λόγο ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, τονίζοντας ότι αυτή η κίνηση είναι αντίθετη με την επιτροπή ανταγωνισμού.

«Υπάρχουν διαβαθμίσεις στα γάλατα πρώτης βρεφικής ηλικίας» είπε στον Βήμα 99,5 ο κ.Λουράντος τονίζοντας ότι δεν μπορούν οι γονείς να γνωρίζουν ποιο είναι το κατάλληλο γάλα για τα παιδιά τους.

Ο ίδιος τόνισε ότι έπειτα από αυτή την κίνηση του υπουργείου, τα φαρμακεία θα σταματήσουν πλέον να πωλούν βρεφικό γάλα και αναρωτιέται πώς θα μπορούν οι γονείς να βρουν γάλα για το παιδί τους τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Αναφερόμενος στη μείωση κατά 20% της τιμής του γάλακτος, ο κ.Λουράντος πρόσθεσε ότι αυτή η μείωση θα μπορούσε να γίνει και από τα φαρμακεία.

Για την προειδοποιητική απεργία των φαρμακοποιών την Τετάρτη, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής τόνισε ότι το κράτος χρωστά μόνο στα φαρμακεία της Αττικής 150 εκατομμύρια ευρώ.

«Τα λεφτά που μας έχει δώσει μέχρι στιγμής το κράτος τα παίρνουν οι προμηθευτές. Έχουμε γίνει επισφαλείς χωρίς να το θέλουμε» είπε ο κ.Λουράντος.

Πηγή tovima.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.