Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Διαπραγματεύσεις-θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού


Αυτήν την ώρα διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ του ισοβίτη Παν. Βλαστού, ο οποίος προσπάθησε νωρίτερα να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και του διευθυντή των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παν. Βλαστός έχει ζητήσει να μεταβεί στις φυλακές ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης και ορισμένων εκ των μελών των «Πυρήνων». Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ξεκινά η δίκη των «Πυρήνων».


Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος, Γ. Ανέστης, μέσα στις φυλακές βρίσκονται εγκλωβισμένοι περίπου 15 συγγενείς που είχαν πάει για επισκεπτήριο.

Η αστυνομία καταρτίζει σχέδιο αποκλεισμού της περιοχής, γύρω από τις φυλακές, για την ασφάλεια των κατοίκων, ενώ εξετάζεται και ο τρόπος με τον οποίο θα απομονωθεί ο χώρος στον οποίο βρίσκεται ο Παν. Βλαστός με τους συνεργούς του και πώς θα γίνει ο απεγκλωβισμός των επισκεπτών.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών έκανε λόγο για συντονισμένη απόπειρα απόδρασης λέγοντας πως «ένα αυτοκίνητο τον περίμενε για να φύγουν».

newsbeast.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.