Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Κόντρα Κάμερον στο γαλλογερμανικό άξονα

Ντ. Κάμερον: Δεν θα διστάσω να ασκήσω βέτο

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σήμερα ότι «δεν θα διστάσει» να ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε συνθήκη των 27 χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη δεν θα προστατεύει τα συμφέροντα της Βρετανίας. Ο Κάμερον έκανε τις δηλώσεις αυτές από το Λονδίνο προτού αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες όπου αρχίζει απόψε η σύνοδος κορυφής της ΕΕ. Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει δεχθεί πιέσεις από τους ευρωσκεπτικιστές του Συντηρητικού του Κόμματος να διασφαλίσει τα βρετανικά συμφέροντα σε οποιαδήποτε συμφωνία της ΕΕ επιτευχθεί κατά τη σύνοδο κορυφής. «Θα βάλω τα δυνατά μου για τη Βρετανία και ελπίζω ότι αν έχουμε μια καλή συμφωνία αυτή θα είναι καλή για τη Βρετανία», σημείωσε. «Αλλά αν δεν μπορώ να πάρω αυτό που θέλω δεν θα διστάσω καθόλου να ασκήσω βέτο σε μια συνθήκη των 27 (χωρών μελών της ΕΕ), καθώς δεν πρόκειται να πάω στις Βρυξέλλες και να μην υπερασπιστώ τη χώρα μας», σημείωσε στις δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από το Sky News.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.