Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες

Ο τίτλος του άρθρου παραπέμπει στο γνωστό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1970 «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Τότε η σκοπιμότητα της εξουσίας και των οικονομικών συμφερόντων οδηγούσε τους πολιτικούς σε μεγαλοστομίες που ο εύπιστος λαός κατάπινε με ευκολία και ευχαρίστηση.
Ειδικά ο Ανδρέας Παπανδρέου, μαέστρος στην χειραγώγηση του ελληνικού λαού, είχε καταλάβει ότι το μίγμα περηφάνειας και καλοπέρασης ήταν το κατάλληλο για να ενθουσιάσει τον λαό και να τον ακολουθεί τυφλά.
Και πραγματικά τυφλοί πρέπει να ήμασταν σαν λαός που δεν βλέπαμε που μας οδηγεί η δημαγωγία, ο εύκολος και πολλές φορές παράνομος πλουτισμός και η μείωση της παραγωγής της χώρας. Θέλαμε να ήμαστε τυφλοί γιατί έτσι μας βόλευε.
Τώρα εισπράττουμε το αντίτιμο της εντελώς ανεύθυνης συμπεριφοράς μας.
Η Ελλάδα καταρρέει μέσα στην χλεύη και την κατακραυγή όλου του πλανήτη.
Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες αλλά σε όλους τους ισχυρούς που έχουν ήδη αρχίσει να ασελγούν επάνω στο ημιθανές σώμα της.
Ζούμε τις τελευταίες ημέρες την πρωτοφανή προετοιμασία του ελληνικού λαού, ώστε να δεχτεί ψυχολογικά την ουσιαστική κατάκτηση της Ελλάδας από τους ευρωπαίους επιτρόπους, επόπτες, επιτηρητές και λοιπούς «φιλέλληνες».
Η ομάδα δράσης δεν ενδιαφέρεται ούτε για το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ούτε για την επιβίωση ανέργων, χαμηλόμισθων και συνταξιούχων, ούτε για την παιδεία, την υγεία και όλες τις άλλες ανάγκες ενός πολιτισμένου λαού.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουν, με σκληρή λιτότητα και σκληρότερους φόρους, πλεονάσματα στον προϋπολογισμό, ώστε να αρχίσουν να αποπληρώνονται τα δάνεια που μας έχουν δώσει.
Στον βωμό αυτού του στόχου θα θυσιαστούν σχολεία, νοσοκομεία, μισθοί και συντάξεις.
Θα πάρουν τον έλεγχο των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες θα βρεθούν σε πολύ δυσμενή θέση μετά από το αποφασισμένο «κούρεμα» του χρέους και των ομολόγων και την ενίσχυσή τους με δάνεια από την Ευρώπη, η οποία θα αναλάβει και τον έλεγχό τους.
Παράλληλα θα φροντίσουν να επισπεύσουν τις αποκρατικοποιήσεις, με διαδικασίες που ελέγχουν οι ίδιοι, κερδίζοντας έτσι τα ισχυρά ευρωπαϊκά κράτη τεράστια κέρδη, αγοράζοντας ακίνητα και επιχειρήσεις σε χαμηλές τιμές και αξιοποιώντας τα.
Ακόμη και οι επενδύσεις που ετοιμάζουν είναι μόνο για το δικό τους συμφέρον. Το μόνο που θα προσφέρουν στην Ελλάδα είναι μισθοί πείνας στους ιθαγενείς που θα παρακαλάνε για μια θέση των 400€, μετά από 2 και 3 χρόνια στην ανεργία.
Αυτή η κατάσταση εκτιμούν ότι θα διαρκέσει τουλάχιστον 10 χρόνια. Στην πραγματικότητα στα 10 αυτά χρόνια θα ολοκληρωθεί η υποδούλωση της Ελλάδας στους άθεους κεφαλαιοκράτες ευρωπαίους, που όπως επί βασιλιά Όθωνα θα προσπαθήσουν να ξεριζώσουν όποια ήθη και παραδόσεις απέμειναν στον ελληνικό λαό και να τον εκπαιδεύσουν στην ψυχρή κουλτούρα της Ευρώπης.Οι Έλληνες να ξυπνήσουμε έστω και την έσχατη ώρα!
Να μην ανεχθούμε τον ζυγό που μας ετοιμάζουν!
Να διώξουμε τους πολιτικούς που είναι δούλοι των ξένων συμφερόντων και να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας!
Δεν έχουμε ανάγκη κανένα «σωτήρα».
Η Ελλάδα έχει ψυχή, δύναμη και όραμα που μπορεί να ανατρέψει και την χειρότερη απειλή, αρκεί οι Έλληνες να παραδεχτούμε ότι φταίμε όλοι για την καταστροφική συμπεριφορά του βολέματος που δείξαμε τα τελευταία 35 χρόνια, να αλλάξουμε στάση ζωής και να εργαστούμε σκληρά με τιμιότητα και ομοψυχία.
Πηγή Κοινωνία , Νικόλαος Ζώτος.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.