Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ένας κλειδαράς που βγάζει το ψωμί του με τον ...ιδρώτα του!

Το επάγγελμα του κλειδαρά στις μέρες μας, μόνο κρίση δεν περνάει...

Ένας κλειδαράς που βγάζει το ψωμί του με τον ...ιδρώτα του!

Με τόσες ληστείες που γίνονται καθημερινά, οι κλειδαράδες καλούνται πάντα να αλλάζουν κλειδαριές, να βάζουν στις πόρτες λίγο παραπάνω ασφάλεια ή ακόμα και να αναγκάζονται μεταμεσονύκτια να σηκώνονται από το κρεβάτι τους για να ανοίξουν μια πόρτα.

Όμως τι γίνεται όταν ο κλειδαράς δεν δέχεται κλήση, αλλά επίσκεψη στο εργαστήριό του; Στο παρακάτω video θα απολαύσετε έναν σωστό επαγγελματία, που ιδρώνει πραγματικά για να βγάλει το μεροκάματο...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :




Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.