Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Οι γιατροί θα πληρώσουν απ' τη τσέπη τους το "φαγοπότι" στο Ιπποκράτειο


Το ποσό που πρέπει να επιστρέψουν στο ΕΣΥ; Δύο εκατομμύρια ευρώ...
Το "πάρτι" με τις προμήθειες ορθοπεδικών και νευροχειρουργικών υλικών, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως τελείωσε απότομα για τους γιατρούς που συμμετείχαν και μάλιστα, θα πρέπει τώρα να πληρώσουν οι ίδιοι τα σπασμένα.

Με απλά λόγια, οι γιατροί που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο, καλούνται να πληρώσουν τη ζημιά που προκάλεσαν στο Σύστημα Υγείας.

Θα πρέπει να δώσουν δύο εκατομμύρια από την τσέπη τους, μέσω εφορίας, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, έχει ήδη επιστραφεί ένα εκατομμύριο ευρώ στο νοσοκομείο, από τις εταιρείες ορθοπεδικού υλικού που ήταν στο "κόλπο".

Ο υπουργός είπε μάλιστα ότι ένας από τους γιατρούς της υπόθεσης, -ο οποίος έχει βγει στη σύνταξη- ήταν να γίνει επιθεωρητής υγείας, αλλά με εντολή του Υπουργού βγήκε εκτός διαδικασίας.

Πηγή: www.newsit.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.