Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Ο νέος Λουκάνικος- Freedog ή Μπλάκι

Η... μουσούδα του έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο, αφού έγινε το σύμβολο των διαδηλώσεων στην Ελλάδα.
Εκτός από τον Λουκάνικο, όμως, υπάρχουν οι... φρουροί των Δικαστηρίων στα Χανιά, ο freedog που συνοδεύει τους Αθηναίους ποδηλάτες στις βόλτες της Παρασκευής στο Λεκανοπέδιο.
Πριν απ' όλους όμως, υπήρξε ο Κανέλλος.
Είναι η μασκότ της ποδηλατοβόλτας Freeday που γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ στην Αθήνα και συμμετέχουν 2.000 - 3.000 ποδηλάτες, αλλά δεν είναι ποδηλάτης.
Πρόκειται για τον σκύλο του Freeday ή, αλλιώς, Freedog ή Μπλάκι, διότι είναι κατάμαυρος, που διανύει παρέα με τους ποδηλάτες 30 - 60 χιλιόμετρα κάθε Παρασκευή!
Πηγή φωτό:Tα Νέα
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.