Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Διοικητήριο

Με μαύρες σημαίες θα κατεβαίνουν καθημερινά (12:00-15:00), από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, μπροστά στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση του φορέα.
Κατά τις ίδιες ώρες οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιούν στάση εργασίας.
«Απορρίπτουμε την κατάργηση του φορέα και εμμένουμε στη θέση μας για την αναβάθμισή του. Οι προτάσεις μας για τη διαμόρφωση ενός νέου πλαίσιου λειτουργίας του φορέα, που θα συνδυάζει και θα συντονίζει τις θεσμικά διαχωρισμένες πολιτικές για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τις υποδομές, αντικείμενο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, με επιπλέον αρμοδιότητες από το υπουργείο Ανάπτυξης, στο οποίο ενταχθήκαμε ως Γενική Γραμματεία προκειμένου να υπάρξει μια στρατηγική μιας ολοκληρωμένης περιφερειακής οικονομικής ανάπτυξης, ουδέποτε ελήφθησαν υπόψη.
Πηγή Zούγκλα
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.