Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Θεατρική παράσταση 26-27 Νοέμβρη στη ΝΑΞΟ, είσοδος ελεύθερη.

Ο δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και η Artistic Essence Productions, παρουσιάζουν την παράσταση "Desperados" το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 στο θέατρο Ιάκ. Καμπανέλλης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο νεανικό έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου σε σκηνοθεσία Χαράλαμπου Λουκόπουλου. Το έργο αυτό ανέβηκε για πρώτη φορά πριν από 12 χρόνια και έκανε αίσθηση για τη φρεσκάδα και το χιούμορ με το οποίο μεταφέρει τους προβληματισμούς μιας παρέας αποφοίτων πανεπιστημίου. Συμμετέχουν Ναξιώτες ηθοποιοί, που η τοπική κοινωνία θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στα πάτρια εδάφη! Είσοδος ελεύθερη.
Αναρτήθηκε από ομάδα "orgismenoi blogspot.com"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.