Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Πάει για κλείσιμο (;) το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης

Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει υπό το βάρος των χρεών να ακολουθήσει τον δρόμο της χρεοκοπίας
Το «Μακεδονία Παλλάς» που στεγάζεται σε ακίνητο που ανήκει στο ΙΚΑ, σύμφωνα με την Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων, οφείλει στο Ίδρυμα 3,2 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες...
η διοίκηση του ΙΚΑ εξετάζει σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να διακόψει τη σύμβαση στην περίπτωση που δεν λάβει τα χρωστούμενα από την επιχείρηση που διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Χθες το απόγευμα, το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ), και το ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο καταγγέλλοντας πως οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο είναι απλήρωτοι από δυο έως και τρεις μήνες.

Με την χθεσινή κινητοποίηση οι διαδηλωτές ζήτησαν να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους, να μην γίνουν άλλες απολύσεις και να βρεθούν τρόποι για συνεχίσει τη λειτουργία της η επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.