Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Σοκάρει το ρεπορτάζ Ρώσικου τηλεοπτικού δικτύου - Το ευρώ σε έναν μήνα δεν θα υπάρχει

Το ευρώ μπορεί να είναι νεκρό σε έναν μήνα αναφέρει σε ρεπορτάζ το κανάλι RT της Ρωσίας...
«Ο Ελληνας πρωθυπουργός προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού για να σώσει το διεθνές πακέτο διάσωσης. Η Ελλάδα κρέμεται από μια κλωστή. Είναι έτοιμη να πέσει στον γκρεμό. Πάει σε πτώχευση και αυτό είναι πραγματικά μια τραγωδία. «Ο ομφάλιος λώρος πρέπει να κοπεί με την Ελλάδα άμεσα. Σε τελική ανάλυση η ίδια η Ελλάδα είναι ανίκανη να αντέξει την λιτότητα που η ευρωζώνη θέλει να της επιβάλλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.