Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για τη νέα κυβέρνηση

Ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πάρει την έγκριση της Βουλής το νέο κυβερνητικό σχήμα που όπως φαίνεται θα αποφασιστεί στη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για τη νέα κυβέρνηση

Αναλυτικά:

Εφόσον Παπανδρέου και Σαμαράς καταλήξουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωθυπουργία, τότε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα καλέσει τη Δευτέρα το νέο πρωθυπουργό προκειμένου να του δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Την ίδια μέρα ή το πολύ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ορκωμοσία του Υπουργικού Συμβουλίου, την Τετάρτη ξεκινούν στην Ολομέλεια της Βουλής οι προγραμματικές δηλώσεις οι οποίες διαρκούν τρεις ημέρες.

Μιλούν ο νέος πρωθυπουργός, οι υπουργοί και τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοβουλίου και την Παρασκευή τα μεσάνυχτα στήνονται οι κάλπες προκειμένου να φανεί αν η νέα κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.