Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση κανείς δεν θα πάει καλά»

Την ανάγκη να συνεχιστεί η συνεργασία των πολιτικών κομμάτων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας πως οι αποφάσεις που θα πάρει η μεταβατική κυβέρνηση θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 10 χρόνια.

«Αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση κανείς δεν θα πάει καλά»

Οκ. Χρυσοχοΐδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εκτίμησε ότι οι πιθανότητες να πετύχει αυτή η κυβέρνηση είναι πάνω από 50% και πρόσθεσε ότι όσο περνούν οι μέρες δικαιώνεται η επιλογή για την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευχήθηκε «κανείς να μην υπονομεύσει αυτή την κυβέρνηση καθώς, όπως είπε, «αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση κανείς δεν θα πάει καλά».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε να εννοηθεί ότι θα ανοίξει η συζήτηση για την επόμενη ημέρα καθώς, όπως ανέφερε, έχουν συμβεί πολλά το τελευταίο διάστημα।


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.