Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ : Η ΦΗΜΗ των «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» (ΑΠΟΕΛ) έσπασε τα φράγματα & έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ


Οι παραστάσεις των φίλων του ΑΠΟΕΛ στους αγώνες Champions League ξεπέρασαν τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Σημερινό ρεπορτάζ της πασίγνωστης αμερικανικής ιστοσελίδας bleachereport.com με θέμα «Οι πιο τρελοί οπαδοί της Ευρώπης», συμπεριλαμβάνει τους φίλους του ΑΠΟΕΛ ανάμεσα στις 10 ομάδες με «τρελούς» οπαδούς. Εκτός από τους «πορτοκαλί», σύμφωνα με το sigmalive στο ρεπορτάζ γίνει εκτενής αναφορά για τους οπαδούς των ομάδων Σανκτ Παουλί, Σεντ Ετιέν, Λέγκια Βαρσοβίας, Άγιαξ, Νάπολι, Ερυθρός Αστέρας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Χάιντουκ Σπλιτ και Μαρσέιγ.

Τι λέει το δημοσίευμα:


«Δεν έχετε ακούσει για τον ΑΠΟΕΛ; Αν όχι, αυτό μπορεί να συγχωρεθεί। Αλλά να είστε σίγουροι πως αν ποτέ πάτε σε έναν από τους αγώνες τους ή δείτε τον μεγάλο αριθμό των οπαδών του που δίνει το ''παρών'' του στα εκτός έδρας παιχνίδια του Champions League, σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστοι.Είναι από την Κύπρο - γιατί όμως κρατάνε σημαίες της Ελλάδας; Λοιπόν, όπως συμβαίνει σε πολλούς Ultras στην Ευρώπη, η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι αλληλένδετα. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πιστεύουν αρκετά έντονα ότι η Κύπρος θα έπρεπε να είναι ενωμένη με την Ελλάδα και το καθιστούν αυτό αρκετά σαφές με τις επιδείξεις τους κατά τη διάρκεια των αγώνων».


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.