Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Έκανε σεξ με τον 12χρονο φίλο του γιου της

Η Patricia Ann Serrano από την περιοχή Fountain Valley συνελήφθη μέσα στην εβδομάδα κατηγορούμενη από την αστυνομία του Λος Άντζελες.Όπως αναφέρει η Huffighton Post , η γυναίκα πιάστηκε σε μια τουαλέτα η οποία ήταν κλειδωμένη μαζί με το παιδί την ώρα που στο σπίτι γινόταν πάρτι για το Halloween.

Έκανε σεξ με τον 12χρονο φίλο του γιου της

Οι αρχές υποστηρίζουν πως η 43χρονη φίλησε το ανήλικο αγόρι ενώ αποδείχτηκε πως τουλάχιστον δύο φορές είχε σεξουαλική επαφή με τον 12χρονο, μια στο αυτοκίνητό της και μια στο διαμέρισμά της.Αν καταδικαστεί η κατηγορούμενη ενδέχεται να φυλακιστεί 12 χρόνια και να πληρώσει 100.000 δολάρια πρόστιμο.Οι αρχές φοβούνται πως υπάρχουν και άλλα θύματα καθώς το διαμέρισμά της ήταν “δημοφιλές” σε πολλά ανήλικα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.