Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ & Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ... ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΤΑ FACEBOOK ΤΟΥΣ (ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ)


Μια απόφαση δικαστή θέτει νέα δεδομένα στο κατά πόσο ο λογαριασμός μας στο Facebook είναι προσωπικός και μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο από εμάς.

Πρόσφατα ένας δικαστής στο Κονέκτικατ των Η.Π.Α έδωσε εντολή σε ένα ζευγάρι που προσήλθε στο δικαστήριο για διαζύγιο να παραδώσει τους κωδικούς του Facebook αλλά και όποιου άλλου κοινωνικού δικτύου ήταν αυτοί χρήστες. Οι κωδικοί έπρεπε να παραδοθούν στους δύο δικηγόρους για να εξετασθούν οι λογαριασμοί για τυχόν «ατασθαλίες».

Ο δικαστής πήρε την απόφαση κατόπιν αιτήματος του συζύγου Stephen Gallion, ο οποίος ανακάλυψε «χρήσιμες» πληροφορίες για τη σύζυγο του σε κοινόχρηστο υπολογιστή και υποπτεύθηκε ότι θα υπάρχουν και άλλα «λαβράκια»... Το ερώτημα είναι αν ο δικαστής γνωρίζει ότι ο κανόνας του Facebook είναι να μην δίνει ποτέ κανείς το password του! Όπως και να ΄χει, είναι μια πρωτότυπη απόφαση δικαστηρίου που θέτει νέα δεδομένα στις δικαστικές αποφάσεις για το αν τα στοιχεία και μηνύματα μας στο Facebook μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν αποδεικτικά μέσα.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.