Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Τα πιο σκληρά πρωτοσέλιδα για την Ελλάδα στα ξένα MME

Εδώ και αρκετές ημέρες, η Ελλάδα και η οικονομική κρίση έχουν γίνει πρώτο θέμα σε πολλά μεγάλα και μικρά διεθνή μέσα.

Τα πιο σκληρά πρωτοσέλιδα για την Ελλάδα στα ξένα MME

Όπως έχουμε αναφέρει, αμέτρητα άρθρα έχουν ''ανέβει'' στο διαδίκτυο με ρεπορτάζ γύρω από την ελληνική κρίση.

Η χώρα μας είναι αλήθεια ότι δέχθηκε πρωτοφανές κύμα παγκόσμιας δυσφήμισης με αφορμή τους πρόσφατους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου, με αποκορύφωμα την πρόταση δημοψηφίσματος που εξελίχθηκε σε φάρσα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και πολλά διεθνή μέσα.

Δείτε στο mediagate.gr τα πρωτοσέλιδα που δίνουν το στίγμα για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.