Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

1.5 εκατομμύριο Ισπανοί μεταναστεύουν λόγω της κρίσης

Ξεπερνούν το 1.5 εκατομμύριο οι Ισπανοί που μετανάστευσαν σε άλλη χώρα ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή, σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες.
Οι περισσότεροι ταξιδεύουν με σκοπό να μείνουν λίγο καιρό σε μέρη όπως είναι το Περού και η Αργεντινή, ωστόσο μόλις φτάσουν εκεί και βλέπουν τις ευκαιρίες που είναι απλωμένες μπροστά τους τα πράγματα αλλάζουν.
Όπως δήλωσε η Μαρτιλέχ Ντίαζ στο RT, δημοσιογράφος από την Μανδρίτη, "πολλοί έχουν φύγει τα τελευταλια χρόνια.
Οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους. Όλοι μου οι γνωστοί είτε απολυόταν, η έβλεπαν τους μισθούς τους να μικραίνουν σταδικά".
Τα ποσοστά ανεργίας στην Ισπανία είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη.
Περισσότερα μέτρα λιτότητας αναμένονται να έρθουν. Αυτο σημαίνει ότι περισσότερα νέα μυαλά, που ψάχνουν απεγνωσμένα για μια θέση εργασίας , θα συνεχίσουν να ψάχνουν ευκαιρίες αλλού.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.