Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τα φετινά Χριστούγεννα ο "Αθήνα 9.84" αγκαλιάζει το Κέντρο Προστασίας Βρεφών "ΜΗΤΕΡΑ"

Τα φετινά Χριστούγεννα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9.84», «υιοθετεί» το Κέντρο Προστασίας Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ» μαζί με τα τρία Παραρτήματα του (Αναρρωτήριο Πεντέλης, Παιδόπολη «'Αγιος Ανδρέας» και Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα»). Σε εποχές κρίσης, ο «Αθήνα 9.84» αγκαλιάζει τη θαρραλέα πράξη της αναδοχής, στηρίζει τις άμεσες ανάγκες του Ιδρύματος και διοργανώνει μία μεγάλη γιορτή για τις ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά που φιλοξενούν, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στην «Τεχνόπολις».

Εκείνη την ημέρα ολόκληρο το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι προσαρμοσμένο και αφιερωμένο στις δραστηριότητες του Ιδρύματος «ΜΗΤΕΡΑ», στην υιοθεσία και τον θεσμό της αναδοχής. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, στην οποία ο «Αθήνα 9.84» θα προσφέρει χριστουγεννιάτικο γεύμα για 200 άτομα, γονείς και παιδιά, αρκετά από τα οποία έχουν κινητικά προβλήματα. Όλοι μαζί παρέα, θα απολαύσουν θέαμα και μουσική, ενώ ο 'Αγιος Βασίλης θα χαρίσει δώρα στα συνολικά 79 παιδιά.

Όπως είναι γνωστό, το «Μητέρα» είναι ένας από τους κύριους φορείς Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα, όπου μέσω της αναδοχής και της υιοθεσίας απροστάτευτων, κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, προσπαθεί να εξασφαλίσει για εκείνα μία ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη.

Πηγή : www.express.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.