Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Δημοσκόπηση του Reuters: «Μέσα στο επόμενο τρίμηνο η Γαλλία θα χάσει το ΑΑΑ»

Δημοσκόπηση του Reuters που πραγματοποιήθηκε μεταξύ οικονομολόγων έδειξε ότι η Γαλλία θα υποβαθμιστεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο και θα χάσει το ΑΑΑ.
Μάλιστα το πρακτορείο υπογραμμίζει ότι η υποβάθμιση έχει δρομολογηθεί και θα γίνει ανεξάρτητα από τις προσπάθειες του Νικολά Σαρκοζί. Στην έρευνα μετείχαν 13 οικονομολόγοι και οι 11 απάντησαν ότι μέσα στους επόμενους τρεις μήνες το Παρίσι θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια υποβάθμιση.
“Ακολουθώντας τη μεθοδολογία της S&P που βασίζεται σε ποσοστικούς παράγοντες, η Γαλλία θα έπρεπε να έχει βαθμολογία AΑ. Την ίδια βαθμολογία πρέπει να έχουν οι ΗΠΑ και η Μ. Βρετανία”, ανέφερε ο Jean-Christophe Caffet, της επενδυτικής τράπεζας Natixis.

Πηγή Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.