Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Συσσίτια στο Στρατό: Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κύριε υπουργέ της Αμυνας!


Τελικά εκεί στο ΓΕΕΘΑ είναι μεγάλες καρδιές και οι δύο πολιτικοί αντιπρόσωποι!!!

Ακούμε εδώ και μέρες για ΔΩΡΕΑΝ συσσίτια, για προσωπικό που λιποθυμάει από την ασιτία και άλλα τέτοια ευτράπελα. Και οι γαλαντόμοι πολιτικοί σκεφτήκανε τα ΔΩΡΕΑΝ συσσίτια για να αντιμετωπίσουν το «φαινόμενο» στο Στράτευμα και ξαφνικά από ΔΩΡΕΑΝ μετατράπηκαν σε …
«ολίγον Δωρεάν», αφού σκέφτονται να το χρεώνουν στους στρατεύσιμους από 1,50 έως 2 ευρώ.

Φυσικά ο κόσμος τους επευφημεί … μιας και σκέφτεται ότι «να είδες τους ταΐζουν και τζάμπα στο στρατό»!!!
Ελεος!! Με το ίδιο σκεπτικό άμα αρχίζουν και αυτοκτονούν τα νέα παιδιά από την απελπισία τους τι θα κάνουν ; θα τους χορηγούν δωρεάν σφαίρες που στο τέλος θα τις χρεώνουν κιόλας ;

Οσοι κοιτάνε το στρατό από εκεί …ψηλά, θα μπορούσαν να κάνουν περικοπές από άλλες λιγότερες σημαντικές ή ακόμη και άχρηστες υπηρεσίες του Στρατού . Αλλά δεν θέλουν γιατί πολύ απλά έτσι σας έμαθαν οι … προηγούμενοι ! Και στο Στρατό ότι μάθεις από τον προηγούμενο, δεν … αλλάζει!


Στο σημείο αυτό ας δώσουμε μερικά παραδείγματα για να καταλάβει ο καθένας τι εννοούμε:
Κάθε τελευταία Παρασκευή γίνεται σε όλα το στράτευμα επιθεώρηση. Τι είναι η επιθεώρηση; Σε ελέγχουν αν είσαι κουρεμένος , καλλωπισμένος , αν έχει τσάκιση το παντελόνι , αν τα άρβυλα είναι καλογυαλισμένα και άλλα τέτοια φαιδρά! Για όλο αυτό το θέατρο κάποιοι , για το λόγο ότι … σηκώνονται από … την δερμάτινη καρέκλα τους παίρνουν και επίδομα!!!! Δεν ξέρω πως το λένε! Ισως να το ονομάζουν επίδομα … εγκατάλειψης της δερμάτινης καρέκλας! Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι γι αυτό το θέατρο παίρνουν … 300 ευρώ!

Μια άλλη πρόταση είναι να κλείσετε τα στρατιωτικά παραθεριστικά θέρετρα και να τα δώσετε στο κόσμο να μείνει που έχει πραγματική ανάγκη και όχι σε όσους έχουν μάθει να κάνουν ελιτίστικες διακοπές ! Αλλά γιατί να το κάνετε; Ποιος αλήθεια από αυτούς (επαναλαμβάνω) που κοιτάνε το Στρατό από ψηλά, δεν έχει μάθει στο τζάμπα και να διατάζει τους φαντάρους και τους υπαξιωματικούς ακόμα και όταν … είναι εν αποστρατεία;

Να κόψετε από την γυναίκα του κάθε ταξιάρχου και άνω την καθιερωμένη και … πατροπαράδοτη συνήθεια όταν παίρνουν ένα οίκημα εντός στρατοπέδου να αλλάζει όλη την επίπλωση και τις οικοσκευές στο οίκημα!!
Διότι ζητάτε από αυτούς που πεινάνε τα εκκαθαριστικά τους για να δουν αν δικαιούνται ένα δωμάτιο 1,5x1,5 αλλά στους αξιωματικούς δεν το κάνουν ....αλλά για αυτούς ξεχάσαμε ισχύει το κατ` εξαίρεση! Ολα μοιάζουν κομμένα και ραμμένα στα μέτρα αυτών που κοιτάζουν το Στρατό από ψηλά. Οι υπόλοιποι είναι … αναλώσιμοι!

Αλλά κατά τα άλλα κύριε Υπουργέ μας, δηλώσατε υπερήφανος για το στράτευμα και για το ηθικό που το διακατέχει! Αυτό το Στράτευμα δεν είναι όμως κύριε Υπουργέ, που με κατεβασμένα τα χέρια δεχτήκατε και τις μειώσεις που έρχονται; Διότι κύριε υπουργέ, δεν είναι μόνο αυτές που δηλώσατε στην Βουλή ! Υπάρχουν κι άλλες, ολίγον τι ... κρυφές!

Και μιας και δεν τις λέτε όλες κύριε υπουργέ, θα τις πούμε εμείς !
1: Το 1% που υποτίθεται ξέχασαν να κρατήσουν υπέρ ανέργων θα το κρατήσουν στην μισθοδοσία του Ιανουαρίου κύριε Υπουργέ, και μάλιστα εξολοκλήρου διότι το ποσό είναι … μικρό. Ευτυχώς δεν θα μας τα κρατήσουν από 1-1-10 αλλά από 1-11-11. Για 3 μήνες δηλαδή. Υπολογίζεται δηλαδή , ότι στο καταλογιστέο θα παρακρατήσουν το 1%.
2:Στην μισθοδοσία του Φεβρουαρίου και μετά (δηλαδή για … πάντα ) θα κρατήσουν σε όλους τους Στρατιωτικούς, που είναι άνω των 30 ετών, 50 ευρώ! Ούτε αυτό κύριε υπουργέ το είπατε στη Βουλή ! Κάτι που έχει ξεκινήσει και στον ιδιωτικό τομέα εδώ και ένα τρίμηνο περίπου.
3: Κόβετε το επίδομα έγγαμου κύριε υπουργέ, (των 35 ευρώ) και προστίθεται στο 1ο παιδί από 18 ευρώ γίνετε 50 ευρώ και στο δεύτερο 70 ευρώ.
4:Και για να σας ενημερώσω κύριε υπουργέ μιας και ξεχάσατε να μας το πείτε στη Βουλή, ότι είπε και το … έγκυρο MEGA για τις περικοπές στους ένστολους. Μόνο που δεν λένε όλη την αλήθεια!
Αυτοί λένε για 10%με 17% περικοπή στο ειδικό μισθολόγιο των Στρατιωτικών χωρίς να λένε από που. Πολύ απλά, για να κρύψουν την αλήθεια που είναι πολύ σκληρότερη. Και η αλήθεια είναι ότι ετοιμάζονται για μια περικοπή της τάξης 35% από τον βασικό μισθό και άλλο τόσο από το χρονοεπίδομα!!


Αγαπητέ μας όσο και φρέσκε υπουργέ, οι περικοπές θα φτάσουν τα 200 ευρώ !!!
Κατά τα άλλα, σύμφωνα με κάποιους πολιτικούς οι ένστολοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι ! Υπάλληλοι που συνεπώς … μπορούν να απεργήσουν, να πάρουν άδεια από την σημαία για το μεσημεριανό τους καφεδάκι στην πλατεία, να τους δοθεί μια εντολή και να διαμαρτυρηθούν στο σύλλογο εργαζομένων και κυρίως είναι υπάλληλοι που έχουν το αμετάθετο από το τόπο επιθυμίας τους και δεν φοβούνται μην πάρουν καμιά δυσμενή μετάθεση για το … Σουφλί!!

Γιατί δεν τα είπατε όλα αυτά στη βουλή, πολυαγαπημένε μας και φρέσκε υπουργέ αλλά τα δεχτήκατε όπως σας είπα με τα χέρια κατεβασμένα; Μήπως γιατί έτσι τα βρήκατε κι έτσι θα τα συνεχίσετε κι εσείς, ως κυβέρνηση … ειδικού σκοπού που είστε;

http://www.aegeantimes.gr

Πηγή οn-news.gr
Aναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.