Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Ούτε λεφτά για πετρέλαιο δεν έχουν στα σχολεία


Ούτε λεφτά για να πληρώσουν το πετρέλαιο για τη θέρμανση δεν έχουν τα σχολεία με αποτέλεσμα να εμποδίζεται το διδακτικό έργο, όπως κατήγγειλε σε συνέντευξη τύπου εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ.

Μάλιστα την τραγική αυτή κατάσταση επιβεβαιώνει και η υφυπουργός Παιδείας, κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία απέστειλε επείγουσα επιστολή στο υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας να παρέμβει προκειμένου οι δήμοι να...
κινήσουν τη διαδικασία για την αποστολή πετρελαίου στα σχολεία.

Οι καθηγητές επεσήμαναν ότι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί τις επόμενες ημέρες περιγράφοντας ένα «παγωμένο» σχολείο και χωρίς το σύνολο των βιβλίων τα οποία ούτε τα Χριστούγεννα δεν θα φτάσουν.

Οι καθηγητές απειλούν με απεργία διαρκείας μπροστά στο ενδεχόμενο ένταξης του κλάδου στο καθεστώς εφεδρείας.

Οι εκπαιδευτικοί επεσήμαιναν ότι μπορεί για φέτος να ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα ενταχθούν στην εφεδρεία, ωστόσο, εκφράζουν φόβους ότι αυτό μπορεί να γίνει από το «παράθυρο» την ερχόμενη χρονιά.

Η ΟΛΜΕ υποστήριξε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τεθούν καθηγητές σε εφεδρεία μέσω της κατάργησης προγραμμάτων όπως αυτό της προσθετής διδακτικής στήριξης.

Για τον λόγο αυτό, ο κλάδος θα ξεκινήσει γενικές συνελεύσεις προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση για απεργία διαρκείας.

Απάντηση για ΟΟΣΑ

Επίσης, αναφερόμενοι σε έκθεση που δημοσιοποιήθηκε το καλοκαίρι σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες εκπαιδευτικοί εργάζονται λίγες ώρες , οι καθηγητές χαρακτήρισαν «μύθο» τα περί μειωμένων ωρών εργασίας υπογραμμίζοντας ότι είναι σκληρά εργαζόμενοι.

Πηγή protothema.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.