Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο! Το πρωί καθηγητής το βράδυ… τρομοκράτης

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους ένας 55χρονος εκπαιδευτικός, την ώρα που είχε τοποθετήσει και είχε ενεργοποιήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό σε ΙΧΕ αυτοκίνητο πολίτη, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή δίπλα σε άλλα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όταν εντοπίσθηκε και συνελήφθη απείλησε τους αστυνομικούς με ένα ομοίωμα πιστολιού.

Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε ενεργοποιήσει το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον 21 εκρηκτικούς ή εμπρηστικούς μηχανισμούς σε οχήματα, κάδους απορριμμάτων, αλσύλλια κ.λπ, στις περιοχές του Παλαιού και Νέου Ψυχικού, στο Χαλάνδρι, στη Φιλοθέη και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Ο 55χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν ότι το τελευταίο τρίμηνο, είχε τοποθετήσει πάνω από 30 τέτοιους μηχανισμούς και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, οι οποίες διερευνώνται.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο περίπου τρίμηνο τοποθετούνταν και ενεργοποιούνταν αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί - εμπρηστικοί μηχανισμοί σε οχήματα, κάδους, αλσύλλια και πλατείες, κατά διάσπαρτες ώρες της ημέρας και της νύχτας, σε περιοχές της Αθήνας και κυρίως στο Ψυχικό και την ευρύτερη περιοχή.

Ο 55χρονος εκπαιδευτικός εντοπίστηκε πριν από τρεις ημέρες να περιφέρεται στην περιοχή του Ψυχικού και τέθηκε σε επιτήρηση.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.