Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Προβλήματα στην επιδότηση ενοικίου από τον ΟΕΚΠροβλήματα διαπιστώνει ο Συνήγορος του Πολίτη στις αποφάσεις του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), στο θέμα της επιδότησης ενοικίου, μετά τη διακοπή των στεγαστικών προγραμμάτων του από το 2010, λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο περιήλθε.

Όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή σε πόρισμά της, η διοίκηση του οργανισμού δεσμεύτηκε να ανασχεδιάσει όλη την πολιτική στεγαστικής συνδρομής με στόχο να αξιοποιήσει καλύτερα τους διαθέσιμους πόρους και ειδικότερα να αναμορφώσει και να εξορθολογίσει τα προγράμματα και να επεξεργαστεί νέα αντικειμενικά κριτήρια.

Ωστόσο, ο Συνήγορος του Πολίτη, αφού διερεύνησε διαδικασίες που αφορούν την επιδότηση ενοικίου και διαπίστωσε ότι έμπαιναν σοβαρά εμπόδια στους ενδιαφερόμενους, επισήμανε ότι τα μέτρα που λαμβάνει η διοίκηση δεν θα πρέπει να έρχονται σε αντίθεση με τον κύριο σκοπό της λειτουργίας της.

Η ανεξάρτητη αρχή σημειώνει δε ότι "ο ΟΕΚ είναι ο βασικός φορέας κοινωνικής κατοικίας στην Ελλάδα και αποτελεί το κύριο όργανο άσκησης κοινωνικής στεγαστικής πολιτικής. Για το λόγο αυτό θα πρέπει η διοίκηση να επανεξετάσει τις αποφάσεις της, πριν ανακοινώσει το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου του 2012, και να διασφαλίσει την πρόσβαση στη στεγαστική βοήθεια, ιδιαίτερα σε εκείνους που την έχουν περισσότερο ανάγκη, χωρίς περίπλοκες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις".

Πηγή : www.express.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.