Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο παιδόφιλος ρίχνει την ευθύνη στους ανήλικους

Στη μαραθώνια και επεισοδιακή απολογία του, που διήρκεσε τουλάχιστον τέσσερις ώρες, ο εκπαιδευτικός και προπονητής μπάσκετ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι όλα έγιναν με τη θέληση των ανήλικων παιδιών και πως δεν υπήρξε σεξιστικό περιεχόμενο στις πράξεις του!


Ο Σειραγάκης επέμεινε δηλαδή και στην αρχική του κατάθεση λέγοντας δηλαδή ότι δεν προχώρησε σε αμιγώς σεξουαλική πράξη, αλλά ότι όλα συνέβησαν καθώς ήταν μέρος της μύησης της ομάδας των «ρούκις» που στόχο είχε τα παιδιά να γίνουν πιο «δυνατά» και «να πιστέψουν στον εαυτό τους».

Ο 47χρονος παραδέχτηκε τις πράξεις του για εννέα μόνο παιδιά, από το 2009 έως και σήμερα.

Μίλησε πάντως για μία μανιοκαταθλιπτική διαταραχή που είχε ο ίδιος, όπως υποστήριξε, από το 2004 ως το 2008 για την οποία ακολουθούσε και αγωγή και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 47χρονου, Θωμάς Λεχωβίτης μετά το τέλος της απολογίας του εντολέα του, είπε: «Αντιλαμβάνεται ότι η ιστορία έχει κυρίως εμπλέξει και διασύρει την οικογένεια του και είναι συντετριμμένος γι’ αυτό και για τα παιδιά, τα ονόματα των οποίων δυστυχώς άγονται και φέρονται στο χώρο του Ρεθύμνου». Σε ερώτηση για το εάν πελάτης του έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ο κ.Λεχωβίτης απάντησε: «Αν εννοείτε αν είναι μετανοημένος επειδή έπραξε κάτι το οποίο θεωρεί ότι ήταν υπό την έννοια της κακοποίησης των παιδιών, το αρνείται.

Θεωρεί ότι δεν κακοποιήθηκαν τα παιδιά. Θεωρεί ότι αυτές οι πράξεις γίνονταν στα πλαίσια μίας ιδιότυπης σχέσης που μπορεί να έχουν ο προπονητής με τα παιδιά. Αρνείται οποιαδήποτε σχέση πέραν των 9 παιδιών. Και με τα εννέα παιδιά που δέχθηκε ότι είχε κάποια συνεύρεση, είπε ότι δεν είχε ποτέ διείσδυση, ούτε ότι είχε με την έννοια του καθαρά σεξουαλικού χαρακτήρα συνεύρεση μαζί τους».

Ο Νίκος Σειραγάκης, μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Πάντως έγινε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχιατρική εξέταση του. Θα κρατηθεί στο Ηράκλειο απόψε και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο για σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κρήτης, όπου θα προφυλακιστεί.
Πηγή: cretalive.gr, goodnet.gr, On-news.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.