Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Διακοπές στην υδροδότηση


Διαδοχικές διακοπές στην υδροδότηση θα σημειωθούν σήμερα στον Εύοσμο και το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

α) από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν εργασίες της ΕΥΑΘ στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καραολή και Δημητρίου - Γαμβέττα - Χρυσοστόμου και Αγίου Κωνσταντίνου στον Εύοσμο και

β) από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι θα εκτελεστούν εργασίες στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Τραπεζούντος και 25ης Μαρτίου με Λεωφόρο Δημοκρατίας στο δήμο Ωραιοκάστρου.


Προβλήματα υδροδότησης αναμένεται να υπάρξουν στην οδό 25ης Μαρτίου από τη Ρήγα Φερραίου μέχρι την Κομνηνών, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.


Πηγή zougla.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.