Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Άρωμα Χριστουγέννων στο Σύνταγμα


Φωτίζεται το απόγευμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Αθήνα γιορτάζει και ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης θα δώσει στις 6 το απόγευμα το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στον κλεινόν άστυ.

Από τις 11 το πρωί οι μικροί Αθηναίοι δημότες θα στολίσουν τα φυσικά δέντρα της πλατείας Συντάγματος με στολίδια που θα φτιάξουν οι ίδιοι. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης στις 6 το απόγευμα, οπότε και θα δώσει το σύνθημα για να αρχίσει η γιορτή της πόλης.

Στην πλατεία θα υπάρχει επίσης εικαστική εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά, δημιουργία των φοιτητών της ΑΚΤΟ, εμπνευσμένη από την ιδέα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στην πόλη θα λειτουργήσουν δέκα θεματικά φεστιβάλ τα οποία θα δώσουν τον παλμό των γιορτών για 30 ημέρες και νύχτες, με επίκεντρο τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Κοτζιά, ενώ η γιορτή θα απλώνεται στο Ζάππειο και σε 17 γειτονιές.

Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την εορταστική περίοδο στην πρωτεύουσα θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 700 καλλιτέχνες, μουσικοί, συγκροτήματα, τραγουδιστές, χορευτές, εικαστικοί, ηθοποιοί, ζογκλέρ.

Με σύνθημα «Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ», στόχος του δήμου Αθηναίων ήταν να επικρατήσει εορταστικό κλίμα παρά την κρίση.

Μερικές από τις εκδηλώσεις που θα δούμε στην Αθήνα:

* Οι «Μουσικές του Κόσμου» (16-18/12, πλατεία Κλαυθμώνος)

* Η «Μαγική Πλατεία των Παιδιών» (17-31/12, πλατεία Συντάγματος)

* Οι «Μέρες Παντομίμας – Νύχτες Μαγείας» (19-21/12, πλατεία Συντάγματος και πλατεία Κοτζιά)

* Οι «Πιο Μικρές Μέρες» (20-21/12, «Τεχνόπολις», Ζάππειο και Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών)

* Το «Jazzy Christmas» (22-24/12, πλατεία Κλαυθμώνος)

* Το «Φεστιβάλ Χορωδιών» (23/12, πλατεία Κοτζιά)

* Το φεστιβάλ juggling στη «Γειτονιά των Παιχνιδιών» (27-29/12, πλατεία Συντάγματος και Κλειστό Γυμναστήριο Ρουφ)»

* Η «Νέα Μουσική Σκηνή» (27-29/12, πλατεία Κλαυθμώνος)

* Το «Φεστιβάλ Κλασικής Ορχήστρας» (28-31/12, πλατεία Κοτζιά)

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η υποδοχή του νέου χρόνου θα γίνει στην πλατεία Κοτζιά, με πολλή μουσική.

Πηγή newsbeast.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.