Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός συνέχειας Champions League ο Ολυμπιακός ...

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η τύχη στον Ολυμπιακό, καθώς αν και νίκησε με 3-1 την Αρσεναλ στο «Καραϊσκάκη», έχασε την πρόκριση για τους «16» του Champions League λόγω της νίκης της Μαρσέιγ με 3-2 επί της Ντόρτμουντ στη Γερμανία.

Η βραδιά έδειχνε από νωρίς ιδανική για τους «ερυθρόλευκους», καθώς το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 2-0, την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ νικούσε με 2-1 (είχε προηγηθεί με 2-0) τους Γάλλους.

Η Αρσεναλ κατάφερε να μειώσει στα μέσα περίπου της επανάληψης και πολλοί αγχώθηκαν στο φαληρικό γήπεδο μην κάνουν οι Αγγλοι τη ζημιά. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν είχε να φοβηθεί τίποτα από αυτούς. Το κακό θα ερχόταν από τους Γερμανούς...

Μέσα σε τρία λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο η εμφανώς αδιάφορη (σε βαθμό παρεξηγήσεως) Ντόρτμουντ δέχθηκε δυο γκολ από τη Μαρσέιγ, με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ να παίρνει έτσι τους τρεις πόντους και μαζί την πρόκριση ως δεύτερη στον 6ο Όμιλο.

Πίσω στο ματς στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός δεν αμφισβητήθηκε ποτέ από τα «μωρά» του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός παρέταξε την ομάδα του με τη δεύτερη 11αδα της, η οποία χωρίς καμία εμπειρία σε επίπεδο Champions League και δέσιμο βρέθηκε να πελαγοδρομεί από την ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν κάθε επίθεση των γηπεδούχων οδηγούσε και σε ευκαιρία. Δυο από αυτές, λοιπόν, κατέληξαν στα δίχτυα.

Η πρώτη ήρθε στο 16'. Μετά από ωραία κάθετη του Φουστέρ, ο Τζιμπούρ βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνσκι και αφού τον πέρασε με άνεση, πλάσαρε στο κενό τέρμα.

Και για το 2-0, ο Φουστέρ στο 36' με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Μανόν, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του τραυματία Φαμπιάνσκι.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε το ίδιο συγκεντρωμένος και στην επανάληψη και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Η Αρσεναλ μείωσε στο 57' με άψογο βολέ του Μπεναγιούν και είχε μια δυο ευκαιρίες στην κόντρα για να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα. Πέρα από αυτές, όμως, οι «κανονιέρηδες» απείλησαν λίγο τους αντιπάλους τους, ξοδεύοντας την κατοχή τους σε αλλεπάλληλα λάθη στο χώρο το κέντρου.

Όσο περνούσε η ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεθάρρευαν και στα τελευταία λεπτά έκλεισαν και πάλι τους Αγγλους στα καρέ τους. Στο 89' ο Μοντεστό έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Αρσεναλ, αλλά τα πανηγύρια για τη νίκη διήρκεσαν ελάχιστα, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα η Μαρσέιγ πετύχαινε το τρίτο της γκολ στη Γερμανία...

Το μόνο παρήγορο για τον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι συνεχίζει στην Ευρώπη, έστω και μέσω Europa League. Εκεί όπου με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής φέτος, μπορεί με σιγουριά να πιστέψει στις δυνατότητές του για να φτάσει ψηλά.

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Αναρτήθηκε απο Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.