Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Λοβέρδος: Η επιστροφή στη δραχμή, θα προκαλέσει αυξήσεις κατά 60%

Κατά της επιστροφής στη δραχμή τάχθηκε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος εκτίμησε ότι το ενδεχόμενο όχι μόνο δεν αποτελεί λύση για την Ελλάδα, αντιθέτως θα αυξήσει το σημερινό επίπεδο ζωής κατά 60%.

Λοβέρδος: Η επιστροφή στη δραχμή, θα προκαλέσει αυξήσεις κατά 60%

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτίμησε ότι η χώρα βρίσκεται στην τελευταία αλλά πολύ δύσκολη χρονιά, επισημαίνοντας ότι αν στο τέλος της Άνοιξης έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα, έως το τέλος του χρόνου θα μπορούμε να μιλήσουμε για ανάκαμψη.

Σημείωσε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα παραμείνει έως τις εκλογές, καθώς κανείς δεν θα αναλάβει την ευθύνη να αφήσει την χώρα αυτή χωρίς κυβέρνηση.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν ανοίξει οι διαδικασίες.

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις στο χώρο της Υγείας, είπε ότι η απελευθέρωση των φαρμακείων έχει συντελεστή και επέκρινε τους συλλόγους σε Αττική και Θεσσαλονίκη που δημιουργούν προβλήματα προσαρμογής.

Δήλωσε πως «αγκάθι» παραμένει η απελευθέρωση του ωραρίου και πρόσθεσε πως το κράτος οφείλει 350 εκατομμύρια ευρώ από το 2011.

Οι συντονισμένες κινητοποιήσεις γιατρών και φαρμακοποιών στόχο έχουν να μην λειτουργήσει ο ΕΟΠΥΥ, είπε χαρακτηριστικά.



Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.