Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ στο Facebook!!Aν βάλετε το Timeline δεν ξαναβγαίνει!!!


Προτού το Facebook συστήσει σε όλους την νέα -αμφιλεγόμενη- αλλαγή του, το Timeline, όσοι το είχαν αναβαθμίσει είχαν την επιλογή να.....
το καταργήσουν και να επιστρέψουν στο παλιό προφίλ.
Τώρα όμως η αναβάθμιση είναι εμφανής σε όλους, μπορείτε να επιστρέψετε στο παλιό σας προφίλ αν δεν σας αρέσει το Timeline;
Η απάντηση του facebook είναι «όχι»!

Όπως εξήγησε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας από τη στιγμή που πατήσεις την επιλογή για την απόκτηση του Timeline δεν μπορείς να το αναστρέψεις.
«Οι χρήστες θα έχουν 7 μέρες στη διάθεσή τους για να διαμορφώσουν το νέο τους προφίλ όπως ακριβώς θέλουν, χωρίς να είναι εμφανές στους άλλους, ή να επιλέξουν την αυτόματη δημοσίευσή του. Το Timeline αντικαθιστά το παλιό προφίλ», σχολίασε ο εκπρόσωπος του facebook.
Εντέλει όλοι στο facebook θα αποκτήσουν timeline.

Πέραν της αισθητικής του νέου προφίλ, που δεν ικανοποιεί όλους τους χρήστες, προκύπτουν βέβαια και άλλα προβλήματα. Η συγκεκριμένη αλλαγή του facebook, ήταν ομολογουμένως μία από τις μεγαλύτερες που εφάρμοσε η εταιρία από την αρχή της δημιουργίας της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και είναι λογικό να δυσκολέψει τους λιγότερο τεχνολογικά εξοικειωμένους χρήστες.
απο το mediagate.grΑναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.