Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Σπάνια περίπτωση με δίδυμα, η μία λευκή και η άλλη μαύρη


Η μία είναι μαύρη με σκούρα καστανά μάτια. Η άλλη είναι λευκή, με γαλανά μάτια.

Αν και μοιράζονται το ίδιο χαμόγελο, δύσκολα μπορείς να εντοπίσεις ομοιότητες μεταξύ τους. Κι όμως, η Κίαν και η Ρίμι είναι δίδυμες και γεννήθηκαν με ένα λεπτό διαφορά.

Η περίπτωσή τους είναι ιδιαίτερα σπάνια και έχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβεί σε παιδιά που προέρχονται από γονείς με διαφορετικό χρώμα.

Η μητέρα και ο πατέρας των κοριτσιών έχουν λευκή μητέρα και αφροαμερικανό πατέρα και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε στις δίδυμες, που κλείνουν τα επτά τους χρόνια.

Μιλώντας στην Daily Mail, η μητέρα των κοριτσιών λέει ότι η διαφορά χρώματος δεν είναι σημαντική για τις δίδυμες, οι οποίες δεν δείχνουν να ενοχλούνται. Η ίδια θυμάται ότι την πρώτη φορά που τις είδε δίπλα-δίπλα, μετά τη γέννα, πρόσεξε μόνον ότι και οι δύο έχουν πανέμορφα μάτια.

«Ενώ τα μαλλιά της Ρίμι ήταν ξανθά, της Κίαν ήταν μαύρα και είχε πιο σκούρο δέρμα. Για μένα, ήταν απλά τα παιδιά μου και ήταν φυσιολογικό», λέει.

Newsbomb.gr.

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.