Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

DCA Έλληνας καθηγητής ανακάλυψε το φάρμακο αντιμετώπισης του καρκίνου (Βίντεο)


Ο Έλληνας καθηγητής Ευάγγελος Μιχελάκης ανακάλυψε το φάρμακο αντιμετώπισης του καρκίνου αποδεικνύοντας με επανηλημένες έρευνες ακόμη και σε ανθρώπινους ιστούς, την εξαφάνιση όγκων σε διάφορα ζώα, αλλά οι φαρμακοβιομηχανίες αρνούνται να το αναγνωρίσουν λόγω της φτηνής παραγωγής και κυκλοφορίας του συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος.

Στο Μόντρεαλ ο ελληνικής καταγωγής Δρ Ευάγγελος Μιχελάκης, καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα ανακάληψε ότι το φαρμακευτικό σκεύασμα "DCA", που ήδη χρησιμοποιείται για άλλες ασθένειες, ίσως να αποτελεί το κλειδί της νέας αντιμετώπισης του καρκίνου. Το φάρμακο αυτό δεν εξοντώνει τα προσβεβλημένα κύτταρα, αλλά τα επαναπρογραμματίζει.

Η ανακάλυψη, έγινε το 2007 μετά από έρευνες σε ασθενείς με καρκίνο του εγκεφάλου και η μελέτη έδειξε ότι το συγκεκριμένο φαρμακευτικό σκεύασμα μπορεί να συρρικνώσει τους όγκους, αλλάζοντας τον μεταβολισμό των κυττάρων. Οι ερευνητές λένε ότι τα ευρήματα είναι μια αρχική απόδειξη ότι η συγκεκριμένη θεραπεία είναι τουλάχιστον αποτελεσματική.

Το DCA είναι ένα κοινό φάρμακο που ήδη χρησιμοποιείται στην ιατρική σε παιδιά με μιτοχονδριακές ασθένειες προκειμένου να ομαλοποιηθούν τα μιτοχόνδριά τους. Ο Δρ Μιχελάκης αναρωτήθηκε αν το ίδιο φάρμακο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να επιδιορθώσει τις βλάβες που προκαλεί ο καρκίνος στα μιτοχόνδρια.

Σε πειράματα που ακολούθησαν, η ερευνητική ομάδα βρήκε πως η χορήγηση του DCA (αρχικά σε ποντίκια κι αργότερα σε ανθρώπινους ιστούς), βοήθησε στον επαναπρογραμματισμό των μιτοχονδρίων στα καρκινικά κύτταρα, με αποτέλεσμα να μη διογκώνονται οι όγκοι στους πνεύμονες, το στήθος και τον εγκέφαλο, τόσο στα ποντίκια όσο και σε ανθρώπινους ιστούς.

Το ενθαρρυντικό με τη χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου είναι, ότι αντίθετα με άλλες θεραπείες, όπως τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία, κατά τη διάρκεια της αγωγής δεν αλλοιώνονται όλα τα κύτταρα του οργανισμού, καθώς το φάρμακο στοχεύει μόνο στα προβληματικά μιτοχόνδρια των καρκινικών κυττάρων.

Το DCA, χρησιμοποιήθηκε από τον Δρ Μιχελάκη και την ομάδα του, σε ασθενείς με πολύ επιθετικό γλοιοβλάστωμα. Ύστερα από 15 μήνες, οι τέσσερις από τους πέντε ασθενείς που υποβλήθηκαν σε αυτή τη θεραπεία δεν είχαν αύξηση του όγκου, ενώ στους τρεις επιπλέον μειώθηκε κι ο υπάρχων όγκος.

Οι εν λόγω ασθενείς μετά τη χορήγηση του DCA υπεβλήθησαν σε περαιτέρω έρευνες, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Έδειξαν ότι το σκεύασμα ομολαποίησε τη λειτουργία των μιτοχονδρίων στα κύτταρά τους και επιπλέον καταστράφηκαν τα καρκινογόνα κύτταρα. Τα ευχάριστα όμως δε σταματούν εδώ. Οι έρευνες εμφάνισαν και άλλα επιπλέον αποτελέσματα, κατά των όγκων. Επίσης, στους συγκεκριμένους ασθενείς δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ο καθηγητής Μιχελάκης είχε δηλώσει τότε: "Δείξαμε πως το DCA σκότωσε τα καρκινογόνα κύτταρα". "Αλλά το πιο σπουδαίο είναι, πως υπάρχει πιθανότητα το φάρμακο να έχει τα ίδια αποτελέσματα και στα καρκινικά βλαστοκύτταρα, που αποτελούν τη μήτρα όλων των καρκινογόνων κυττάρων".

Από το 2007 μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει αμέτρητες τυραννισμένες ψυχές με την ελπίδα πως έστω και την ύστατη στιγμή θα ανακαλυφθεί η "σωτηρία" και θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουν τη ζωή τους κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Δρ Τζόζεφ Μεγκιέσι νευροχειρουργός και μέλος του ιδρύματος για τον καρκίνο του εγκεφάλου στον Καναδά είχε σπεύσει τότε να δηλώσει: "υπάρχουν επιφυλάξεις από την ιατρική κοινότητα, καθώς είναι πολύ νωρίς για αισιοδοξία".

Ο Δρ Μιχελάκης με την ομάδα του προσπάθησαν να βρουν πόρους χρηματοδότησης για τα πειράματα με το DCA από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα και από δωρεές του κόσμου, καθώς οι φαρμακοβιομηχανίες με ένα απίστευτο κυνισμό έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους όχι απλώς για να σταματήσουν την ανάπτυξη της έρευνας αλλά και για να την υπονομεύσουν, εμποδίζοντας παράλληλα με κάθε τρόπο την εξάπλωση της είδησης. Όσες φορές επιχείρησαν κάποιοι δημοσιογράφοι - ερευνητές να επαναφέρουν στην επικαιρότητα το θέμα ή να εκμαιεύσουν κάποια δήλωση από τους φαρμακοβιομήχανους η απάντηση τους ήταν πως "δεν ενδιαφέρονται".

Φυσικά από τότε μέχρι σήμερα ο ρυθμός θανάτων και οι μορφές καρκίνου έχουν αυξηθεί ραγδαία άρα και τα κέρδη των φαρμακοβιομηχάνων. Τα τρόφιμα οι αεροψεκασμοί τα εμβόλια οι διάφορες μορφές ακτινοβολίες και όλα αυτά στα οποία είμαστε εκτεθειμένοι καθημερινά αντί να αυξάνουν μειώνουν το προσδόκιμο ζωής και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε ακόμα και μικρά παιδιά προσβεβλημένα από καρκίνο να πεθαίνουν αβοήθητα για να πλουτίζουν κάποιοι άλλοι...

Αλήθεια έχετε υπ' όψιν σας κανέναν μεγάλο πολιτικό, "διεθνιστή," μεγιστάνα, κάποιον μασόνο ή τέλος πάντων κάποιον της "ελίτ" των "πεφωτισμένων" τα τελευταία χρόνια να πέθανε από καρκίνο;


Πηγή: http://www.releasegreece.com/2011/04/dca.html#ixzz1pVBQRei4

Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.