Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πολιτική: Παραλειπόμενα εκλογής Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη!

Ένα μικρό σοκ υπέστησαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό κέντρο της ΔΕΘ, όταν, μισή ώρα πριν να κλείσουν οι εσωκομματικές κάλπες, είδαν να προσέρχεται, για να ψηφίσει, ο πρύτανης του ΑΠΘ. Ο Γιάννης Μυλόπουλος σχεδόν επί διετία πυροβολούσε αδιακρίτως κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης. Υπήρξε μάλιστα ο άτυπος επικεφαλής στον αγώνα για την κατάργηση στην πράξη του νόμου για τα ΑΕΙ, τον οποίο υπερψήφισε η Βουλή.

Όμως και εκτός πανεπιστημίου ο Γιάννης είχε καβαλήσει για τα καλά το αντιμνημονιακό κύμα. Θυμίζω ότι τον περασμένο Ιούνιο ο πρύτανης υπήρξε για λίγες ώρες μέλος της «Τιμητικής επιτροπής από εξέχοντες Θεσσαλονικείς» που είχαν προσκαλέσει τον Μίκη Θεοδωράκη να μιλήσει στην πλατεία Αριστοτέλους «σε ανοιχτή συγκέντρωση-συλλαλητήριο, με σύνθημα ΟΧΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ στο ξεπούλημα, ΟΧΙ στην ξένη εξάρτηση».

Στα εσωκομματικά πάντως ο Γιάννης είναι σταθερός, καθώς και το 2007 Βενιζέλο είχε στηρίξει. Και ο τελευταίος τού το ανταπέδωσε, όταν στις πρυτανικές εκλογές έστω και με διακριτικότητα έθεσε την πολιτική και ακαδημαϊκή επιρροή του στη διάθεσή του.

Πηγή: www.makthes.gr
Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.