Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚΣυνολικά ψήφισαν 236.151 άτομα στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκέντρωσε 230.105 ψήφους. Ακόμη 4.662 ψήφισαν λευκό και 1.384 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα, όπως ανακοίνωσε η ΕΚΑΠ.

«Κατά του αποτελέσματος και των επιμέρους αποτελεσμάτων σε επίπεδο νομών δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση Β΄ βαθμού, σύμφωνα με το σημείο 13 της Κατευθυντήριας Οδηγίας Νο 80, και επομένως η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης οριστικοποιεί και πιστοποιεί ως τελικό το πιο πάνω αποτέλεσμα των διεξαχθεισών εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, βάσει του οποίου νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακηρύσσεται ο σ. Ευάγγελος Βενιζέλος» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΚΑΠ.

Πηγή: www.zougla.gr
Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.