Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS: Ζήτω η Επανάσταση και επί αυτού η Ελευθερία


Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή εν όψη της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου παραθέτει έγγραφα του Τουρκικου Στρατού από τις βάσεις δεδομένων της. Μετά από σοβαρές ζημιες και διαρροές αρχείων την τελευταία δεκαετία, οι τουρκικες ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν σε σύσταση διαδικτυακού στρατού τον τελευταίο χρόνο. Η κατάσταση φαίνεται να είναι ασφυκτική για τη γείτονα χωρα καθώς αδυνατεί να κάλυψη τις...
διαρροές σημαντικών πληροφοριών, η Greek Hacking Scene μαζί με άλλες οργανωμένες ομάδες της ευρύτερης περιοχής έχουν κλειδώσει στόχους και παρακολουθούν σε μόνιμη βάση τις κινήσεις πολιτικών κομματων, οργανώσεων και υποπτων επιχειρήσεων, συλλέγοντας και αρχειοθετώντας όλα τα δεδομένα σε μια βάση που συντηρεί η Greek Hacking Scene με όνομα Anatolia-2031. Όπως αναφέρει το κείμενο που δημοσίευσε η Greek Hacking Scene μαζί με τα ντοκουμέντα, τονίζει ότι αναμένονται χτυπήματα στις υποδομές του τουρκικου κράτους από πρώην και μη συμμαχους της.
Ζήτω η Ελλάδα ! Ζήτω η Ελευθερία !
Αρχεία σχετικά με τα οικονομικά του τούρκικου στρατού:
gelir-tablosu , gelir-tablosu-1 , gelir-tablosu-11 , bilanco-aktif , bilanco-aktif-1 , bilanco-pasif

Ακολουθεί ένα κείμενο με μια άποψη ατόμου της GHS για τις εξελίξεις της Σκηνής όπως παρατέθηκε σε μια από τις αλλοιωμένες σελίδες.
Τον τελευταίο καιρό υπάρχει αυτό που λέμε μια “κόντρα” μεταξύ των anonymous και της G.H.S για το ποιος έχει κάνει τα πιο “δυνατά” χτυπήματα κλπ. Πρώτα απ’ όλα ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί τόσο καιρό σωπαίνουμε και απλά κοιτάμε τους anonymous να προσπαθούν να δειχθούν μέσο από επιθέσεις ddos από επιθέσεις μέσο SE και γενικά από επιθέσεις σε ιστότοπους τους οποιους η G.H.S έχει χτυπήσει ανεπάλληλα στο παρελθόν…
Η Ελληνική Hacking Σκηνή δεν έχει να κάνει με πολιτικά χρώματα με αναρχία με τον εθνικισμό όπως τον ξέρετε. Έχει να κάνει με οράματα ιδέες που σκοπό έχουν να σπάσει η σιωπή πίσω από διάφορα κομματικά κινήματα και πολιτικά καθεστώτα, σκοπός είναι ο ελεύθερος λόγος η ισότητα και ένα σύνταγμα με βαση την δικαιοσυνη και το κοινο καλο και πιο ελεύθερο από ότι είναι τώρα..ο τελικός σκοπός των anonymous ποιος είναι;
Λειτουργούμε από την δεκαετία του 90 και ακόμα δρούμε ενεργά με πράξεις και όχι με λόγια και αυτή άλλωστε είναι η ουσία και για αυτό άλλωστε δεν έχουμε “χαθεί”. είμαστε πάντα εδώ.. είμαστε παντού… βλέπουμε και ακούμε τα πάντα άσχετα με το αν τα χτυπήματα μας είναι επιφανειακά η υπόγεια.
Μερικά άτομα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν γίνετε να κρίνουν την G.H.S με βάση 3 άτομα τα οποία έτυχε αυτήν την φορα να είναι γνωστοί σε εσάς “hackers” υπάρχουν παρα πολλά άτομα τα οποια δεν έχουν καν nicknames, ή απλά κάνουν ανώνυμα χτυπήματα,λειτουργούν με διάφορους τρόπους απέναντι σε αυτό το σάπιο σύστημα με πράξεις και όχι λόγια.
Η Ελληνική Hacking Σκηνή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, είναι γνωστοί παγκόσμιος σε άτομα που πραγματικά έχουν γνώσεις πάνω στον χώρο του “hacking” και όχι σε άτομα που ξέρουν να δημιουργούν έναν booter και απλά να ακολουθούν tutorials για το πως να κάνεις ένα sql injection με το tools και μονο.. Γιαυτό μην κρίνετε μόνο αν στο deface του κάποιος έχει το λογότυπο της Ελληνική Hacking Σκηνή αλλα δείτε καλά στο περιεχόμενο αν πρόκειται για άτομο που γνωρίζει τι σημαίνει και τι είναι G.H.S . Άλλωστε το www είναι ένας κόσμος που ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει και να πει ότι είναι ο οποιοσδήποτε.
Όσο για το υπουργείο δικαιοσύνης… σημασία δεν έχει αν έγινε από τους anonymous ή από την G.H.S, σημασία έχει ότι έγινε.. Γιαυτό σας παρακαλούμε να μη δημοσιεύεται πλέον θέματα τύπου (εγώ το έκανα . όχι εγώ )..
Για τις συλλήψεις που έγιναν έχουμε να προσθέσουμε ότι τα άτομα τα οποια συλλήφθηκαν είναι άτομα που την στηρίζουν, και σε καμιά περίπτωση δεν οργανώνουν την σκηνή, συμβάλουν σε αυτή.
Μέσα σε 2 μήνες η Ελληνική hacking σκηνή έχει κάνει πολλά περισσότερα πραγματικά χτυπήματα (όχι ddos) από όσα έχουν κάνει οι anonymous σχεδόν πανευρωπαϊκά και από όσα έχουν δημοσιευθεί σε διαφορα blog.
Αλλά δυστυχώς όλα τα Μ.Μ.Ε δείχνουν μονο την καραμέλα που αρέσει στον κόσμο.
Και αυτή την φορά έχει το όνομα “anonymous”. Να σημειώσουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους “anonymous” και αυτούς που είναι αντιμέτωποι στο σύστημα όχι για να δημιουργήσουν ένα “όνομα” αλλά να περάσουν μια ιδέα μέσο ενός ονόματος. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι η G.H.S ήταν από τις πρώτες αν όχι η πρώτη hacktivist ιδεολογίες κατά του συστήματος παγκοσμίως.
Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε κανέναν με αυτήν την πράξη απλά κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ποιοι κάνουν πραγματικά χτυπήματα και να μάθουν να ξεχωρίζουν το άσπρο από το μαύρο, να μάθουν να κρίνουν όχι με βάση κάποιους που απλά κυνηγούν μια φήμη αλλά αυτούς που προσπαθούν να περάσουν κάποιες ιδέες.
Σημείωση: Η ορολογία Δημοκρατία εισάχθηκε το τελευταίο χρόνο στους anonymous μετά από εισχώρηση δεκάδων μελών της Greek Hacking Scene. Διαπιστώθηκε ότι η περισσότεροι πυρήνες της είτε παρακολουθούνται, είτε καθοδηγούνται. Αλλα αυτό δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εντάξει της λέξης Δημοκρατίας στην κυρια πλέον ιδεολογία. Να θυμίσουμε ότι η αρχική ιδεολογία των anonymous έκλεινε προς τον αναρχισμό και τον φίλο-ισλαμισμό. Φαίνεται όμως ότι ο πολιτισμός υπερέβη όλων αυτών.

Πηγή anti-ntp.blogspot.com
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.