Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Θεσσαλονίκη - Αθήνα με το τρένο σε 3,5 ώρες από το 2015.....

Κατά μία ώρα αναμένεται να μειωθεί η απόσταση Αθήνας - Θεσσαλονίκης από τον Δεκέμβριο του 2015, οπότε εκτιμάται ότι θα.....
έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Τιθορέας - Δομοκού.

Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται σε 1,6 δισ. ευρώ, από τα οποία 0,7 δισ. εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με το συγκεκριμένο έργο αντικαθίσταται στο μεγαλύτερο τμήμα του το ορεινό κομμάτι της υφιστάμενης γραμμής, μήκους 122 χιλιομέτρων. Η νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων θα έχει μήκος 106 χιλιόμετρα και αναπτύσσεται σε καινούργια χάραξη. Eχει σχεδιαστεί για ταχύτητες έως 200 χιλιόμετρα την ώρα, μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατά περίπου μία ώρα.
απο τη Μακεδονία


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.