Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μήνυμα προς την Τουρκία: Ελληνική σημαία τεραστίων διαστάσεων αναρτήθηκε στην Κάλυμνο -βίντεο


Μήνυμα αληθινού πατριωτισμού και αντίστασης, δίνουν οι ακρίτες μας από τα νησιά μας στους γείτονες μας και στους ένθερμους υποστηρικτές του «πλουραλισμού» και του «κακώς εννοούμενου προοδευτισμού» που προσπαθούν με κάθε μέσο να μετατρέψουν αυτό το λαό σε πολτό, σε μία ομάδα ανθρώπων χωρίς ταυτότητα χωρίς μνήμη και χωρίς ιστορία, έρμαιο των βουλών του κάθε καιροσκόπου.

Με πρωτοβουλία του αρχιμουσικού και των μουσικών της Δημ. Φιλαρμονικής Καλύμνου και την έγκριση του Δημάρχου του νησιού αναρτήθηκε στο κτήριο της Δημ. Φιλαρμονικής στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου μία τεραστίων διαστάσεων ελληνική σημαία.

Το κτίριο βρίσκεται στο λιμάνι της Καλύμνου ανοικτά του οποίου συνηθίζουν να κόβουν βόλτες ορισμένες φορές τουρκικές ακταιωροί.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε αποδεκτή από το λαό του νησιού με χαρά και ικανοποίηση δίνοντας μία νότα εθνικής υπηρηφάνειας σε αυτή την γκρίζα περίοδο που διανύουμε.

Η σημαία είναι ορατή από παντού και στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα στους γείτονες μας ότι το ηθικό των ακριτών μας δεν έχει καμφθεί.

Πηγή: DefenceNet.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.