Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Προς κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες


Δυναμική απάντηση με κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.), με αιχμή τη νομοθετική διάταξη για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων, την οποία χαρακτηρίζει ως το τελειωτικό «χτύπημα» για τον κλάδο των πρατηριούχων.

Η απόφαση για τις κινήσεις του κλάδου θα ληφθεί κατά τη γενική συνέλευση των μελών της ομοσπονδίας την Κυριακή 1 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, η διάταξη που ψηφίστηκε από τη Βουλή αποτελεί στην πραγματικότητα κατάργηση του ωραρίου των πρατηρίων προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.

Επίσης, όπως υποστηρίζει, με το ισχύον μέχρι σήμερα ωράριο το 20% των πρατηρίων είναι ανοικτό εκ περιτροπής όλο το 24ωρο και το 50% τις Κυριακές και αργίες.

Παράλληλα, λειτουργούν συνεχώς και τα πρατήρια με τους αυτόματους πωλητές, ενώ την ημέρα τα πρατήρια είναι ανοιχτά τη θερινή περίοδο 16,5 ώρες και τη χειμερινή 15 ώρες.

Σύμφωνα με την Ο.Β.Ε., σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση των καταναλωτών ήταν εξασφαλισμένη. Καταλήγοντας, η Ο.Β.Ε. καλεί τους βενζινοπώλες να ετοιμάζονται για σκληρούς αγώνες, για να υπερασπιστούν τον κλάδο τους.

Πηγή www.zougla.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.