Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η καταπληκτική Ελληνίδα αρχαιολόγος κ. Λιάνα Σουβαλτζή πήρε άδεια από τις Αιγυπτιακές Αρχές για να ξεκινήσει ανασκαφές στην όαση της Σίουα, ανακάλυψε τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου (την τρίτη μέρα βρήκαν την είσοδο του μνημείου).

Η ίδια η Αιγυπτιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε την εύρεση του τάφου στις 29-1-1995 και ο ίδιος ο Σημίτης ζήτησε από την Αιγυπτιακή κυβέρνηση να σταματήσουν τις ανασκαφές!!!!!! Ο κ. Πάγκαλος σαν υπουργός Εξωτερικών τότε της ζήτησε να μη μιλάει για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου γιατί δημιουργεί εθνικισμό και πρέπει να ρίξουμε τους τόνους!!!!!!

Στη συνέχεια και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις εμποδίζουν εδώ και 15 χρόνια την κ. Σουβαλτζή να συνεχίσει τις ανασκαφές!!!!!!!!!!

Ξένοι δημοσιογράφοι και αρχαιολόγοι δήλωσαν στην κ. Σουβαλτζή πως αν ήταν Αμερικανίδα, Ιταλίδα ή τέλος πάντων άλλης εθνικότητας εκτός Ελληνίδας τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά!!!!

Είναι δυνατόν να είναι έρμαιο των καιρικών συνθηκών και άνευ συντήρησης ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου;;;;; Είναι δυνατόν να μην υπερηφανεύεται η Ελλάδα γι'αυτή την ανακάλυψη παρά να έχει θαφτεί ο τάφος για άλλη μια φορά στην κυριολεξία;;;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ (ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.